Llokume

Llokume me Shurup Trëndafili – Të Preferuarat e Sulltanit

Mahnitëse e të plota në shije, llokumet qendrojnë në piedestalin e ëmbëlsirave tradicionale. Prej shekujsh me radhë llokumet janë shndërruar...

Sekreti i Përgatitjes së Llokumeve të Shtëpisë

Llokumet janë një ëmbëlsirë delikate, ato vijnë në një larmi ngjyrash dhe shijesh. Zakonisht forma e tyre është në kubik,...

Llokume me Portokalle – Si t’i Përgatisni Lehtë dhe Plot Shije në Shtëpi

Është e pamundur të dëgjosh për llokumet e të mos tundohesh menjëherë nga dëshira për t’i shijuar. Të buta, të...

Llokuma Veriu – Mësoni Recetën e Shijshme të Traditës

Nga emri mund të gënjeheni e të mendoni për llokumet me arra, por receta e më poshtme bën fjalë për...