Mbrojtja nga dielli

Drobitja nga Temperaturat e Larta – Dëmet në Organizëm dhe Trajtimet e Menjëhershme

Ekspozimi ndaj temperaturave tepër të larta shkakton dy probleme në dukje të ngjashme. Bëhet fjalë për goditjen e diellit dhe...

Si Të Zgjidhni Një Krem Kundër Diellit Pa Toksina Të Dëmshme

Vera pothuajse ka mbërritur dhe përpara kemi sezonin e pushimeve. Duke qenë se kjo është koha kur kremrave të diellit...