melcia e dhjamosur

Kanceri i mëlçisë – A mund të përcaktojë një test gjaku se kush individ është i rrezikuar?

Ky lloj kanceri quhet Hepatocellular carcinoma, dhe është një tumor shumë agresiv që prek mëlçinë. Në ditët e sotme, një...

A mund t’ju mbrojë kafja nga sëmundjet e mëlçisë?

Nëse keni dëgjuar për sëmundjen e mëlçisë së dhjamosur, me siguri e dini se ajo dëmton funksionet e mëlçisë. Për...