mesnik me trahana

Mesnik me Trahana – Receta e Veçantë e Byrekut me Mish Pule

Mesnikun tradicional e përgatisim me mishin e pulës së detit, por tanimë ai mund të bëhet edhe me mish pule....

Receta Maqedonase e Mesnikut të Shijshëm Rrumbullak

Mesniku është pjesë e gatimeve tradicionale e shumë zonave të Shqipërisë. Ky byrek përgatitet duke kombinuar petët me lëngun dhe...