Mesnik

Shija e Vërtetë e Mesnikut të Traditës – Receta e Saktë

Mesniku është një traditë e vjetër e shumë zonave të Shqipërisë. Ky byrek përgatitet duke kombinuar petët e pjekura me...

Receta Maqedonase e Mesnikut të Shijshëm Rrumbullak

Mesniku është pjesë e gatimeve tradicionale e shumë zonave të Shqipërisë. Ky byrek përgatitet duke kombinuar petët me lëngun dhe...

Si të Përgatisni Mesnikun Tradicional Krejt Lehtë në Shtëpi

Mesniku apo i njohur ndryshe si Lakrori i Zagorisë me mish është një ndër gatimet më speciale të kuzhinës tradicionale...