Metoda e ruajtjes

Para se ta Blini – Si të Dalloni Nëse Mishi i Pulës Është i Freskët

Mishi i pulës është po aq i përdorur në recetat e gatimeve të ndryshme sa dhe mishi i kuq. Por...

Erëzat Shqiptare – Zbuloni si Ruhen Gjatë dhe Mirë në Shtëpi

Sa herë që bëjmë pazarin, të vetmet që blejmë në sasi shumë herë më të mëdha nga sa mund të...

Si t’i Ruani Bamjet në Shtëpi për Shije në Çdo Stinë

Nëse ju pëlqen shija e gatimeve të ndryshme me bamje, tani është sezoni i tyre. Problemi me perimet sezonale është...

A i Humbasin Vlerat Vajit të Ullirit – Si të Siguroni më Gjatë Freskinë e Tij

Përdorimet e tij në gatimet tona të preferuara janë të panumërta, aq sa furnizimi me këtë vaj nuk është kurrë...