migrena dhe moti

Pse Keni Dhimbje Koke Kur Ndryshon Moti?

Nga stuhitë deri në ditët me diell, ndryshimet e motit mund të shkaktojnë dhimbje koke ose simptoma të migrenës. Për...

Çfarë Është Migrena E Heshtur – Si Ta Dalloni Dhe Ta Trajtoni Për T’u Ndjerë Më Mirë

Migrena zakonisht njihet për shkaktimin e dhimbjes pulsuese të kokës, por jo të gjitha rastet e migrenës janë të njëjta....