nga AgroWeb më 12 September, 2022

Menopauza – 10 Vitaminat Më Të Mira Për Menaxhimin e Simptomave

Një regjim i shëndetshëm ushqimor është një nga mënyrat më të mira për të menaxhuar hormonet dhe për të minimizuar simptomat e menopauzës. Për më tepër, nevojat tuaja për lëndë ushqyese mund të ndryshojnë me kalimin e moshës. AgroWeb.org ju njeh më poshtë me 10 lëndët ushqyese kryesore që ekspertët e shëndetit sugjerojnë të merrni […]

nga AgroWeb më 6 July, 2022

Dy Mineralet që Ndihmojnë Trupin të Përballojë Temperaturat e Larta –Ushqimet Ku i Gjeni

Thuajse çdo gje që ndodh jashtë trupit ndikon menjëherë edhe funksionet brenda të tij. E shembulli më i mirë për këtë është ngritja ose ulja drastike e temperaturave. Siç dihet trupit nuk është në gjendjen e tij optimale kur kalon në ekstremitete të kushteve atmosferike. Vapa e verës në veçanti mund të jetë një problem […]

nga AgroWeb më 24 March, 2022

Çdo të Thotë të Ushqehesh me Lule?

Lulet i japin ngjyra dhe emocione jetës tonë, dhe në disa raste edhe pjatës në tryezë. Përveç se të qenit të ngrënshme shumë lule ofrojnë një sërë ushqyesish të rëndësishëm për shëndetin. Ky lajm është i mirë por nuk duhet t’ju inkurajojë që çdo lule që shihni ta konsumoni. Ka disa lule siç janë Crocus […]