Mish me Patate

Tavë Me Patate e Mbushur me Bërxolla Qengji – Receta Interesante për Shumë Shije

Përsa i përket mishit të kuq më të preferuarit në kuzhinën shqiptare janë padyshim dy, ai i viçit dhe i...

Mish Me Patate – Mënyra Më e Mirë dhe Më e Shijshme e Përgatitjes

Receta e gjellës së patateve me mish është ndoshta më popullorja mes amvisave shqiptare. Veçanërisht tani në dimër kur organizmi...

Pulë me Perime Furre – Për një Drekë Plot Vlera dhe Shije

Aspak i ndërlikuar, por shumë i pasur në vlera dhe aroma të mrekullueshme. Gatimi i sotëm do t’ju njohë me...