naim frasheri

Historia e pemës 145 vjeçare të piperit e mbjellë nga Naim Frashëri

Pema e madhe e piperit në zemër të Sarandës është mbjellë nga dora e Naim Frashërit dhe këto nuk janë...

Lulja që Naim Frashëri Solli në Sarandë

Nuk ka person në Shqipëri që nuk e njeh këtë shkrimtar të famshëm i cili ka dhënë një kontribut thelbësor...