nxirja

Këshillat më të Mira për të Shmangur Nxirjen e Mollëve

Pse nxihen frutat? Mollët janë të pasura me hekur. Kur prihet një mollë, qelizat e tulit të saj dëmtohen. Ekspozimi...

Si ta Përdorni Vajin e Ullirit për t’u Nxirë Gjatë Verës pa u Djegur

Dëshira për të pasur një trup të nxirë sa më shpejt që të jetë e mundur, i shtyn njerëzit të...

Kremi Mbrojtës apo Nxirës? Si të Kujdeseni për Lëkurën në Plazh

Të gjithë prej nesh kërkojmë dhe synojmë që të nxihemi sa më parë dhe që lëkura jonë të marrë një...