perdorimi i marules

Njihuni Me Vetitë, Përfitimet Dhe Përdorimet E Marules Në Gatim

E freskët, me pak kalori dhe me një sasi të lartë fibrash, kripërash minerale dhe vitaminash, marulja jo vetëm që...

6 Mënyra si ta Mbani Sallatën Jeshile të Freskët për një Periudhë të Gjatë

Sallatat e përbëra nga zarzavatet me gjethe jeshile kanë vend në çdo vakt të ditës, duke filluar që nga baza...