Perimet e fresketa

Cilat Janë Më Të Mira, Frutat Dhe Perimet e Freskëta Apo Ato Të Ngrirat?

A e keni pyetur ndonjëherë veten nëse frutat dhe perimet e freskëta janë më të mira se ato të ngrirat?...

Diabeti – Gjashtë Rregullat Që Nuk Duhen Shkelur

Regjimi i duhur ushqimor për njerëzit që vuajnë nga diabeti duhet të përbëhet nga proteina, yndyrna të shëndetshme dhe karbohidrate....