nga AgroWeb më 24 March, 2022

Qepët e Njoma – Të Pazëvendësueshme Në Pranverë

Qepët e njoma nuk duhet të mungojnë në tryezë, sidomos kur ato janë të stinës. Pranvera është stina e përsosur për të përdorur këto perime, pasi tregu është i bollshëm me to dhe gjenden me çmimet e tyre më të lira. Këto perime jo vetëm që i japin ushqimeve shumë shije, por janë të mbushura […]

nga AgroWeb më 24 March, 2022

Futat dhe Perimet Dhuratat Më Bujare të Pranverës – Cilat të Zgjidhni

Zymtësisë së ditëve të stinës së shkuar i ka ardhur fundi. Pranvera me hiret e saj ka mbërritur, e bashkë me të po lulëzojnë dhuratat më bujare të tokës. Që nga mesi i Marsit deri në fillim të Qershorit, toka transformohet në një skenë përrallore shumëngjyrëshe dhe plot aromë. Frutat dhe perimet tona të preferuara […]

nga AgroWeb më 23 April, 2021

Bima Fine e Pranverës – Si Ta Përzgjidhni Dhe Ruani Të Freskët Më Gjatë

Finoku është një bimë që bën pjesë në familjen e karrotës. Ajo shpesh klasifikohet si një barishte dhe perime në të njëjtën kohë. Rrjedhimisht finoku mund të përdoret në mënyra të ndryshme. Finoku është një bimë aromatike, me një aromë që të sjell ndërmend jamballin. Finoku i sjell freski recetave tuaja dhe nëse e gatuani […]