pesha dhjamore

Efektet Që Një Humbje Peshe Prej 5% Ka Në Shëndetin Tuaj

Tashmë të gjithë i dinë përfitimet e një peshe ideale. Por edhe nëse nuk jeni në peshën e duhur, mjafton...

Ndryshimi midis humbjes së peshës dhe humbjes së yndyrës – Cila është më e rëndësishme?

Humbja e peshës i referohet një rënie të përgjithshme të peshës të trupore. Ndërsa humbja e yndyrës i referohet humbjes...