nga AgroWeb më 17 February, 2022

Mënyra Perfekte Si Të Hapni Petët E Byrekut Në Shtëpi

Një nga gatimet tradicionale të amvisave shqiptare është byreku. Me spinaq, qepë e domate, presh, kungull apo me mish, recetat janë të larmishme, por ajo që mbetet e njëjtë dhe sfidë e vërtetë është përgatitja e petëve. AgroWeb.org ju tregon mënyrën më të lehtë për të hapur petët, që çdo herë të përgatisni byrekun perfekt. […]

nga AgroWeb më 24 May, 2021

Vetë në Shtëpi – Si Të Thani dhe Ruani Petët e Byrekut

Një nga gatimet tradicionale të amvisave shqiptare është byreku. Por pavarësisht mbushjes që mund të jetë e ndryshme, ajo që mbetet e njëjtë dhe sfidë e vërtetë është hapja e petëve, e cila kërkon pak kohë në përgatitje. E në shumë raste, për shkak të mungesës së kohës amvisat detyrohen të blejnë petë të gatshme. […]