nga AgroWeb më 3 November, 2021

Petulla të Fryra me Brumë Të Ardhur – Metoda e Skuqjes Pa Thithur Vaj

Ushqimi që kemi shijuar nga fëmijëria e deri tani, janë padyshim petullat e ngrohta. Topthat e vegjël që i tërhiqnin që të gjithë pranë tryezës për të kënaqur nepsin me diçka tradite. Të shoqëruara me mjaltë, reçel, sheqer apo me djathë për personat që duan diçka të kripuar në mëngjes. Janë vërtetë unike, por kur […]

nga AgroWeb më 21 October, 2021

Mënyra Perfekte e Përgatitjes së Petullave Të Fryra

Padyshim që do t’i shijoni pamasë sapo t’i përgatisni. Të buta nga brenda, pakëz krokante nga jashtë e të fryra bubulake, receta e këtyre petullave do shndërrohet patjetër në të preferuarën. Mund t’i shoqëroni me çfarë të doni dhe ato shijojnë në mënyrë të mrekullueshme. Kjo është një recetë e thjeshtë, nuk kërkon mundim por […]