pirja e duhanit

A Funksionojnë Vërtet Paralajmërimet Në Paketat E Cigareve Për Dëmin Që Shkakton Duhani ?

Paralajmërimet e stampuara në paketat e cigareve për dëmet që shkakton duhani nuk janë më diçka e re. Në shtete...

Këshillat Kundër Rrahjeve të Çrregullta të Zemrës

A e keni përjetuar ndonjëherë ndjesinë sikur zemra do t’ju dalë nga kraharori? Po ndjesinë e zemrës që sikur resht...

Lidhja Mes Sëmundjeve Gjenetike Të Zemrës Dhe Jetesës Së Shëndetshme

Artikuj të shumtë kanë trajtuar çështjen e personave me histori të njohur në familje për sëmundjet e zemrës dhe trashëgimit...