nga AgroWeb më 25 November, 2022

8 Këshilla Si Të Parandaloni Grumbullimin e Pluhurave Në Shtëpinë Tuaj

Një gjë me të cilën duhet të përballeni në mënyrë të pashmangshme është pluhuri. Ai formohet në televizorin tuaj, raftet, në çdo qoshe të shtëpisë si edhe nën mobiljet tuaja. E megjithatë, ka disa masa të thjeshta mirëmbajtjeje që mund të merrni për të minimizuar pluhurin në shtëpinë tuaj, me të cilat AgroWeb.org ju njeh […]

nga AgroWeb më 21 July, 2022

Përdorimi i Solucioneve Zbardhuese në Shtëpi – Pasojat tek Mushkëritë

Solucionet zbardhuese janë ndër më të preferuarat e amvisave shqiptare të cilat duan ta mbajnë shtëpinë sa më të pastër. Por këto solucione janë shumë të dëmshme për shëndetin, thonë ekspertët. Shkencëtarët kanë zbuluar se tymrat e lëshuar nga këto solucione bien në kontakt me toksinat e ndryshme në ajër, dhe irritojnë sytë, hundën, fytin. […]