nga AgroWeb më 19 January, 2022

Ushtrimet Më Të Mira Për Të Përmirësuar Qëndrimin E Trupit

Qëndrimi i trupit ndikohet negativisht nga aktiviteti që bëni çdo ditë. Fatkeqësisht në ditët e sotme shumica e njerëzve qëndrojnë ulur duke punuar në kompjuter për një kohë të gjatë. Jo vetëm kaq, por njerëzit tani qëndrojnë vazhdimisht të përkulur duke lundruar në telefonat celularë. Periudhat e gjata të qëndrimit në pozicione jo të përshtatshme […]

nga AgroWeb më 6 January, 2022

4 Arsye Pse Fjetja Në Stomak Nuk Është Pozicioni Ideal

Çdo njeri ka pozicionin e vet të preferuar të fjetjes dhe në kundërshtim me disa besime popullore, nuk ka asnjë mënyrë “perfekte” për të fjetur. Megjithatë ka pozicione më të mira dhe më të këqija që ndikojnë në cilësinë e gjumit dhe në shëndetin tuaj. Por sa e keqe është në të vërtetë të flesh […]