prishja e ushqimeve

Sa Gjatë Qëndron Ushqimi në Frigorifer pas Ikjes së Dritave

Ndërprerja e energjisë elektrike është e mundshme në cdo kohë për arsye nga më të ndryshmet, duke ndikuar tek pajisjet...

A Mund ta Ruani Gjalpin Jashtë Frigoriferit – Këshillat e Duhura

Si shumica e njerëzve dhe ju me siguri qe shumë prej produkteve të freskëta që konsumoni i ruani në frigorifer....