nga AgroWeb më 28 October, 2022

Nis “AGRO GRAMSHI” Festivali Lokal i Bujqësisë dhe Ushqimit

Nis sot “Agro Gramshi” – Festivali i parë i bujqësisë dhe ushqimit, i cili synon të promovojë produktet lokale të prodhueseve dhe prodhuesve nga zona të ndryshme të Gramshit. Ky festival i organizuar nga Bashkia Gramsh, do të bashkojë prodhueset dhe prodhuesit e zonës, institucionet qendrore e vendore, organizatat e shoqërisë civile dhe ato ndërkombëtare, […]

nga AgroWeb më 8 July, 2021

Pjeshkët Natyrale Shqiptare – Llojet dhe Shijet më të Mira

Çfarë të vjen ndërmend kur dëgjon për Tornado, Samurai, Banzai, Big Red apo Ninja? Nëse mendon se bëhet fjalë për superheronj të përallave vizatimore atëherë gaboheni rëndë. Bëhet fjalë për pjeshkë me push dhe varietetet e saj. Nektarina nga ana tjetër, që ka një sipërfaqe më të lëmuar, mban emra më femërorë siç janë Adriana, […]