qepujka

Qepujka të Ëmbla Tigani – Si të Përgatisni Recetën e Shpejtë

Sot AgroWeb.org ju njeh me recetën e një pjate shumë të thjeshtë në përgatitje, plot shije e ëmbëlsi. Perfekte si...

Barishtja e Qepujkave – Bima me Vlera të Pafundme

Edhe pse njihet me emër Italian, Erba cipollina, pra barishtja e qepujkave, bimën aromatike me vlera të padiskutueshme mund ta...

Receta E Qepujkave Të Ëmbëla në Tigan

Një pjatë dytësore, e thjeshtë në përgatitje dhe plot shije e ëmbëlsi të veçantë. Aroma e tyre fantastike, do ta...