nga AgroWeb më 1 September, 2022

Shkaktarët e Formimit të Qeskave nën Sy – Si t’i Parandaloni dhe Largoni ato

Zgjimi me qeskat poshtë syve, mund t’ju ​​bëjë të dukeni më të vjetër se sa jeni dhe më të lodhur. Qeskat nën sy mund të krijohen për shkaqe të ndryshme. Alergjitë, problemet e ndryshme shëndetësore, por edhe kripa e tepërt në organizëm, mund të jenë shkaktarët. AgroWeb.org në këtë artikull, ju sugjeron disa mënyra të […]

nga AgroWeb më 21 April, 2021

Si Të Largoni Qeskat Poshtë Syve Me Metoda Natyrale

Qeskat poshtë syve krijohen nga akumulimi i lëngjeve në këtë zonë që shkaktohet si pasojë e ushqyerjes së keqe dhe mungesës së gjumit. Qeskat poshtë syve mund të eliminohen shumë lehtë nëpërmjet një përkujdesi më të thellë ndaj vetes por edhe disa trajtimeve natyrale të shpjeguara më poshtë në AgroWeb.org Ushqyerja e pastër Çelësi i […]