qull

Tërshërë me Gjalpë Kikiriku dhe Banane

Reputacioni i tërshërës si një drith i shëndetshëm është plotësisht i justifikuar, por një shumë njerëz e shohin atë si...

Mëllenja me Qull – Si të Përgatisni Recetën Plot Shije

Mëllenjat janë një zgjidhje e mirë kur doni të përgatisni një recetë pak më ndryshe se ajo me pulë. Më...