Qumeshti i gjembgomarit

Qumështi i Gjembgomarit Kundër Tensionit të Lartë të Gjakut

Gjembgomari është një bimë që lulëzon dhe që i përket familjes botanike të luledeles dhe mban emrin botanik Silybum Marianum....

Qumështi i Gjembgomarit më i Miri për Sëmundjet e Mëlçisë dhe Prostatën

Problemet me prostatën duket sikur janë një aspekt i pandashëm i plakjes tek meshkujt ose thjesht çështje fati. Por kjo...