nga AgroWeb më 13 April, 2022

Ramazani – Katër Këshilla Për T’u Ushqyer Dhe Për Të Qenë Të Shëndetshëm

Ramazani është një nga muajt më të rëndësishëm të vitit për myslimanët. Gjatë muajit Prill, shumica e myslimanëve agjërojnë gjatë orëve të ditës dhe nuk mund të hanë apo pinë derisa të perëndojë dielli. Ditët e agjërimit mund të jenë të vështira, por ka shumë gjëra që njerëzit mund të bëjnë për t’u kujdesur për […]

nga AgroWeb më 4 April, 2022

Ramazani – Ushqyesit Më Të Nevojshëm Gjatë Agjërimit

Muaji i shenjtë i Ramazanit i ka gjetur miliona besimtarë në mbarë globin të mbyllur në shtëpitë e tyre. Çdo vit, besimtarët mbajnë agjërim që nga agimi deri në perëndim të diellit për 29 ose 30 ditë, një ritual përkushtimi ndaj Zotit. Në këtë kohë të paprecedentë, ekspertët thonë se njerëzit që agjërojnë duhet të […]

nga AgroWeb më 5 May, 2021

Ramazani – Katër Këshilla Për T’ju Ndihmuar Të Ushqeheni Mirë Dhe Të Qëndroni Të Shëndetshëm

Ramazani është një nga muajt më të rëndësishëm të vitit për besimtarët myslimanë. Shumica e muslimanëve do të agjërojnë gjatë orëve të dritës dhe nuk mund të hanë ose pinë derisa të perëndojë dielli. Ditët e agjërimit mund të jenë të vështira dhe mund të jenë edhe më sfiduese këtë vit për shkak të pandemisë. […]