nga AgroWeb më 18 August, 2022

Receta e Veçantë e Reçelit të Fikut të Detit – Si ta Përgatisni

Fiku i detit  përdoret për përgatitjen e një reçeli të një cilësie të lartë dhe shumë të shijshëm. Por përpara se të përgatisni reçelin, duhet të merrreni me fikun dhe ta zhvishni atë nga gjembat dhe më pas të merreni me farat. AgroWeb.org do t’ju tregojë disa teknika për përgatitjen sa më të lehtë të […]

nga AgroWeb më 7 January, 2022

Reçeli I Konkave Të Pishës – Ëmbëlsia Kuruese Për Shëndetin

Reçeli i pishës është special, i njëtrajtshëm, tejet aromatik dhe i shijshëm. Ai është jashtëzakonisht i dobishëm për sëmundjet e frymëmarrjes. Reçeli i pishës konsiderohet si një ëmbëlsirë delikate dhe e veçantë. Rrjedhimisht kushton shtrenjtë sidomos në Europë dhe shitet vetëm në zona turistike ekskluzive. Por ky informacion nuk duhet t’ju ndalojë që ta përgatisni […]