recete e dashur

Byrek me Domate dhe Speca – Receta me Shije Fantastike

Byreku është një ushqim tradicional i vendeve të Ballkanit, përfshirë Shqipërinë. Byreku është një nga ato gatime që nuk të...

Buka e Misrit – Pse Vlen Kaq Shumë Për Organizmin dhe Receta e Traditës Shqiptare

Shumë e dashur në tryezat tona, si një ndër gatimet më të vjetra, tradicionale shqiptare, Buka e Misrit mbetet mes...