recete per salce

Salca e Shijshme me Domate dhe Speca të Kuq – Si ta Përgatisni fare Lehtë

Domatet janë pjesë përbërëse e shumë recetave në Ballkanin Perëndimor, përfshirë Shqipërinë. Bashkë me specat ato shpesh ofrojnë salca të...

Receta e Salcës Me Bathë – Mësojeni Këtu

Kjo është një recetë e cila përgatitet veçanërisht në pranverë, kur është e mundur të gjesh bishtaja të freskëta. Është...