rrezet e demshme

Fruti që ju Mbron nga Rrezet e Diellit!

Ekspozimi i tepërt dhe i pambrojtur ndaj diellit është një nga faktorët kryesorë të plakjes së parakohshme dhe dëmtimeve të...

6 Rregullat E Aplikimit Të Kremit Mbrojtës Ndaj Diellit Në Lëkurë

Aplikimi i kremit kundër diellit mund të parandalojë dëmtimin e pariparueshëm të lëkurës. Kremrat kundër diellit me një masë mbrojtëse...

Nëse jeni djegur nga dielli në plazh – Çfarë nuk duhet të bëni

Ka shumë mënyra natyrale për të trajtuar lëkurën e djegur nga dielli, të tilla si aplikimi i pastës së patates...