rreziqet per shendetin

Demenca në Moshën 40-50 Vjeçare – Rreziqet dhe Shkaqet e Fillimit të Hershëm

Një person mund të jetojë një jetë të gjatë me mendje të kthjellët dhe memorie të mirë. Megjithatë, tek shumë...

Zbutësit e Rrobave – A Janë Vërtetë të Dëmshëm për Shëndetin?

Zbutësit e rrobave filluan të përdoreshin masivisht në mesin e viteve 1900, sepse detergjentët ishin tepër të ashpër me rrobat...

Shkaku Numër Një i Shtimit në Peshë Sipas Dietogolëve

Sipas dietologëve marrja e tepërt e kalorive është shkaku kryesor i shtimit në peshë. Ata thonë se edhe pse gjenetika...

Pse Nuk Duhet të Përdorni Letrën e Aluminit për Ruajtjen e Ushqimeve

Ashtu si ne kemi nevojë për ajër për të marrë frymë, bakteret kanë gjithashtu nevojë për ajër që të lulëzojnë....

Nëse Jeni Mbi 65 Vjeç Shmangni Konsumin e Këtij Lloj Djathi

Nuk mund ta mohosh se sado i ri të dukesh apo të ndihesh, plakja vjen me sfidat e veta. Dhe...

Tre Arsye Shëndetësore pse Duhet të Largoni Peshën e Tepërt nga Beli

Fatkeqësisht shëndeti i tepërt tek barku nuk është vetëm një problem që i përket pamjes. Mjekët e konsiderojnë si një...