nga AgroWeb më 13 October, 2022

Këshilla si Duhet të Lani Veshjet e Leshta në Shtëpi

Një ndër problemet më të mëdha edhe pasi mbaron dimri është larja e duhur e materialeve delikate siç është leshi. Ka një mori mënyrash dhe detergjentësh se si mund të lani dhe kujdeseni për to. Megjithëse rregulli i artë është që të shikoni gjithnjë etiketat  për të mbajtur sa më në formë rrobat tuaja. Materialet […]

nga AgroWeb më 18 August, 2022

Si t’i Bëni Rrobat të Mbajnë Erë të Mirë

Një nga problemet me të cilat një amvisë përballet më shpesh është ajo e aromës së rrobave që nuk ikën pavarësisht larjes. Bëhet fjalë për erën e pluhurit ose diçkaje tjetër që të ngulit ndër mend papastërtinë. Në vazhdën e sugjerimeve të AgroWeb.org, në këtë artikull do të zbuloni mënyrat ideale e krejt të thjeshta […]

nga AgroWeb më 21 July, 2022

Zakonet e Përditshme që Mund të Dëmtojnë Venat Tuaja

Venat e fryra apo edhe me gunga mund të shfaqen pothuajse tek kushdo, dhe ndonëse nuk janë të rrezikshme, nuk janë të bukura. Edhe pse nuk mund të parandalohen gjithmonë, ka disa zakone të jetës së përditshme që mund të shkaktojnë fryrje të venave. Bëni vrap Aktiviteti mund të ndihmojë për të parandaluar zhvillimin e […]

nga AgroWeb më 29 June, 2022

A është e Vërtetë që nuk Duhet të Vishemi me të Zeza në Verë?

Na kanë thënë e stërthënë që veshjet me ngjyrë të errët siç është e zeza nuk duhen mbajtur në verë sepse me to do të “plasim nga vapa.” Ideja fillestare është që ngjyra e zezë përthith më shumë energji ndërsa e bardha na mban më të freskët. Thua të jetë e vërtetë? Lexoni më poshtë […]

nga AgroWeb më 8 June, 2022

A po Përdorni më Shumë Detergjent Rrobash Nga Çfarë Duhet?

Edhe pse duket e logjikshme se nëse përdor sasi të mëdha detergjenti, veshjet do të jenë më të pastra por në të vërtetë ndodh e kundërta. Sipas ekspertëve ju duhet të shmangni përdorimin e tepërt të tij, pasi shkuma e tepërt mund të grumbullohet në makinerinë tuaj dhe me kalimin e kohës të shkaktojë probleme […]