rrushi i serezit

Çaji i Rrushit të Serezit – 7 Përfitimet Shëndetësore që Duhet të Dini

Shpesh i quajtur si “fruti i ndaluar” në antikitet, ky rrush i përket familjes Grossulariaceae. Atë e gjejmë me ngjyra...

Rrushi i Serezit i Shpateve Shqiptare – Vlerat e Rralla për Shëndetin Tuaj

A keni dëgjuar ndonjëherë për një frut pylli që ngjan si një shalqi i vogël dhe ka shijen e një...