ruajtja e djathit

Si të Ruani Djathin Kaçkavall për ta Shijuar më Gjatë

Ashtu si me të gjitha ushqimet, për të shijuar djathërat është e rëndësishme t’i ruani ato në mënyrën e duhur....

Djathë i zhytur në vaj ulliri – Metoda e vjetër e ruajtjes dhe zbutjes së djathit

Kjo teknikë e vjetë spanjolle, ndihmon në ruajtjen e djathit dhe gjithashtu i jep “jetë” djathrave të tharë. Vaji shërben...