Salca e ullirit

Si të Përgatisni Vajin e Shëndetshëm të Ullirit në Shtëpi

Vaji i ullirit është flori dhe nëse e bën në shtëpi vetë pa hile e mashtrime, është flori e shkuar...

Salca E Ullirit Me Shije Plot Aromë – Si Ta Përgatisni Në Shtëpi

Ulliri është padyshim një nga dhuratat më të çmuara të natyrës dhe Shqipëria është me fat për cilësinë e ullinjve....