sallate dimerore

Sallatë me Ullinj e Portokalle – Mrekulli për Shijen dhe Shëndetin  

Kombinimi i ullinjve dhe portokalleve në një sallatë të thjeshtë e të shpejtë është fantastik jo vetëm për shijen e...

Sekretet e Sallatës Perfekte të Dimrit – Të Gjithë Përbërësit qe Ju Duhen

Sallata është ndër pjatat me shumë vlera ushqyese, ndaj mos e mendoni vetëm si një grumbull marulesh dhe disa domate,...