sallate me pule

Receta e Sallatës Mesdhetare Salcë, Pulë dhe Perime

Kjo sallatë mesdhetare me pulë, majonezë, është e mbushur plot shije! E përbërë me perime të freskëta si selinoja, angjinarja,...

Sallatë e Freskët me Patate, Pulë dhe Kunguj të Njomë

Një pjatë e plotë dhe ushqyese, e përsosur për verën dhe e shkëlqyer si për të rritur edhe për fëmijë....