sallate me veze

Sallatë me Vezë dhe Majdanoz – E Lehtë dhe e Shpejtë

Nëse po kërkoni të mësoni një nga ato sallata të cilat mund t’i merrni me lehtësi në punë dhe janë...

Sallatë me Vezë të Ziera

Nëse po kërkoni të mësoni një nga ato sallata të cilat mund t’i konsumoni në një vakt kur nuk keni...