nga AgroWeb më 7 June, 2021

Dhëmbët dhe Zemra – Cila është Lidhja Mes të Dyjave

Ndikimi i Problemeve të Dhëmbëve tek Shëndeti i Zemrës Të gjithë ekspertët e shëndetit tregojnë se ekziston një lidhje mes shëndetit të gojës dhe atij të zemrës. Por studiuesit janë të mendimit se ka akoma vend për kërkime mbi faktin se mirëmbajtja e dhëmbëve ndikon drejt për drejtë ndaj parandalimit të sëmundjeve kardio-vaskulare dhe problemeve të […]

nga AgroWeb më 27 April, 2021

Metodat dhe Sekretet Si të Ruani 100% Cilësinë e Miellit në Shtëpi

Ruajtja e miellit duket gjëja më e thjeshtë në botë. Në të vërtetë, është krejt e kundërta. Të gjitha llojet e miellit – ai shumëpërdorimësh, i grurit ose i përzier, kanë tendencën të prishen me kalimin e kohës, por edhe të transformohen në një mjedis të përshtatshëm për larvat mikroskopike dhe insektet. Këto organizma ndodhin […]