semundja e demences

Cilat Janë Shenjat e Demencës – Kur Duhet të Shkoni tek Mjeku?

Disa studime në të cilat AgroWeb.org mbështetet, kanë zbuluar se të moshuarit raportojnë mirëqenie më të madhe emocionale dhe më...

Marramendja Një Nga Shenjat e Hershme të Demencës

Shumë njerëz mendojnë se shenjat e para të demencës janë harresa e detajeve të rëndësishme si datat dhe fakte specifike....