Semundjet e Trurit

Si Ndikon Kolesteroli i Lartë tek Plakja e Trurit – Çfarë Duhet të Bëni

Është një problem që sa vjen e shtohet me kalimin e viteve, duke prekur një numër të madh personash. Sipas...

Vlerat e Një Limoni në Ditë për Organizmin

Limonët, këto agrume të athëta janë shumë të mira sa sjellin ëmbëlsinë e duhur në shëndetin e organizmit tonë dhe...

Llojet e skanimeve të trurit që zbulojnë Demencën ose Alzheimerin – Cili është më i mirë

Alzheimeri është shkaku kryesor i Demencës.  Ndërsa vetë termi Demencë i referohet një grupi simptomash që dëmtojnë aftësinë e një...

A Mund Të Shfaqen Shenjat E Para Të Alzheimerit Në Sytë Tuaj?

Sytë janë më shumë se dritarja e shpirtit. Ato janë gjithashtu një reflektim i shëndetit të një personi. Disa okulistë...

7 Zakone të Thjeshta që Ndihmojnë në Uljen e Demencës Tek Gratë

Sipas një kërkimi të ri në të cilin AgroWeb.org mbështetet, gratë mund të ulin rrezikun e zhvillimit të demencës, nëse...

Vitamina B6 Jetike për Trurin – Zbuloni Ushqimet ku Gjendet

Vitamina B6 është e një rëndësie të veçantë për shëndetin e zemrës, sistemin tretës, funksionin e muskujve, energjinë e të...