shtriqje

3 Ushtrime për Dhimbjen e Shpinës që Mund t’i Bëni në Shtëpi

Shumë aktivitete të përditshme mund të çojnë në dhimbje shpine, duke filluar nga qëndrimi ulur për orë të gjata e...

Lodhja – Shkaqet dhe Ushqimet që të Japin Krahë dhe Energji

Që nga mëngjesi e deri në mbrëmje shpesh ankohemi që nuk kemi energji. Plogështinë mundohemi ta luftojmë me sakrificë dhe...