Smart femijet dhe perimet

Roli Që Luan Familja Në Promovimin e Mënyrës Së Të Ushqyerit Tek Fëmijët

Të ushqyerit shëndetshëm do të thotë që përfshirja frutave dhe perimeve në regjimin tuaj ushqimor të jetë një zakon që...

Të paguash fëmijët që të hanë më shumë perime?

Perimet janë të domosdoshme për të gjithë, veçanërisht për fëmijët. Por çdo prind e di sa e vështirë është që...