nga AgroWeb më 22 July, 2022

Si të Testoni Shpërndarjen e Nxehtësisë në Furrën Tuaj?

Kur bëhet fjalë për të pjekur në furrë, temperatura është mjaft e rëndësishme, por po ashtu edhe vendi ku ka më shumë përqëndrim të nxehtësisë. Nëse nxehtësia nuk shpërndahet në mënyrë të barabartë,  gatimet tuaja mund të digjen në pjesë të caktuara dhe në pjesë të tjera të mbeten të pa pjekura. AgroWeb.org në këtë […]

nga AgroWeb më 30 June, 2021

Zgjidhja Natyrale – Si Të Pastroni Furrën Me Uthull Dhe Sodë Buke

Furra është një pajisje që nuk mungon në asnjë shtëpi. Falë saj, amvisat mund të gatuajnë me mjeshtëri receta të larmishme dhe të shëndetshme për të gjithë familjen. Megjithatë, furra është një pajisje që kërkon mund e djersë në pastrim, për shkak të yndyrnave dhe temperaturës së lartë. Pjesa më e lehtë e pastrimit të […]