nga AgroWeb më 26 May, 2022

Pse Keni Dhimbje Koke Kur Ndryshon Moti?

Nga stuhitë deri në ditët me diell, ndryshimet e motit mund të shkaktojnë dhimbje koke ose simptoma të migrenës. Për të deshifruar lidhjen midis kushteve meteorologjike dhe dhimbjes së kokës, si dhe mënyrat për t’i shmangur ato AgroWeb.org ju fton të vazhdoni leximin. A mund të shkaktojë moti dhimbje koke? Përgjigjja e shkurtër është po! […]

nga AgroWeb më 4 May, 2022

Migrena – 7 Këshilla si të Kujdeseni Për Veten

Nëse keni migrenë, e dini mirë se sa të paparashikueshme mund të jenë sulmet e saj. Ndonjëherë nuk ka asnjë shkaktar të dukshëm, mirëpo në shumë raste, ndodh një kombinim faktorësh duke rritur mundësinë e një sulmi migrene. Edhe pse mund të mos jeni në gjendje të parandaloni çdo episod, ka disa mënyra për t’u […]

nga AgroWeb më 11 April, 2022

Zakoni Që Po ju Ndikon Tek Sulmet E Migrenës

Sëmundja e migrenës njihet për efektet dhe krizat e vazhdueshme që shkakton, po edhe për dhimbjet e forta të kokës. Kjo sëmundje mund t’ju lërë ditë të tëra pa gjumë dhe të shkaktojë një sërë simptomash të tjera prej dhimbjes së vazhdueshme të kokës. Sipas ekspertëve, shumica e njerëzve me migrenë kanë gjithashtu probleme me […]