Supe Frikase

Supë me Mish Viçi Frikase – Receta për një Drekë të Shijshme

Zakonisht supa frikase përgatitet me mishin e pulës duke e kombinuar me kosin që i jep dhe ngjyrën karakteristike. Kjo...

Supë Frikase me Pulë – Përgatisni Recetën në Mënyrën më të Mirë

Supa frikase me pulë është një ndër traditat më të hershme të kuzhinës shqiptare. E përgatitur nën kujdesin dhe mjeshtërinë...