syri

Glaukoma Arsyeja e Dytë Kryesore e Dëmtimit të Shikimit

Glaukoma prek miliona njerëz dhe është shkaku i dytë kryesor i dëmtimit të shikimit dhe verbërisë në vend. Për më...

Tharja e Syve nga Telefoni – Kujdesi që Duhet të Tregoni

Tharja e syrit është një problem shëndetësor që prek shumë njerëz në botë. Ai shkaktohet në mungesë të lotëve të...

Shkaktarët Kryesorë të Lodhjes së Syve – Shenjat e Para

Okulistët thonë se sytë e njeriut nuk janë imunë ndaj lodhjes. Sipas tyre, lodhja mund të ndodhë nga sforcimi ose...