tave kosi

Tava Elbasanit – Tradita Shqiptare që Kryeson Tryezat në Turqi

Tava e kosit apo siç njihet ndryshe tava e Elbasanit është një pjatë tradicionale që i përket vendit tonë. Sipas...

Tavë Kosi me Qofte – Receta e Veçantë e Traditës

Tradita në tryezë nuk dështon kurrë. Të gjithë i preferojnë ushqimet tradicionale, madje duket sikur sa më shumë kalon koha...

Tavë Kosi me Petë dhe Mish Pule – Receta me Shije Speciale

Tava e kosit është një traditë e vjetër Shqiptare, dhe amvisat kudo e përgatisin në mënyrën më të shkëlqyer. Dhe...