tave me patate

Tavë me Patate e Mbushur me Bërxolla Qengji – Receta Interesante për Shumë Shije

Përsa i përket mishit të kuq më të preferuarit në kuzhinën shqiptare janë padyshim dy, ai i viçit dhe i...

Tavë me Patate të Shtruara me Presh – Receta më e Mirë e Stinës

Duke qenë se përherë jemi në kërkim të gatimeve të reja, mundohemi të sjellim tek ju ato më të veçantat....

Qofte Shtëpie të Pjekura me Patate – Tava e Shijshme dhe e Plotë

Patatet mund t’i keni shoqëruar me pulë, oriz, perime apo mish në furrë, por me qofte mbase nuk i keni...